Green Barn Christmas Farm 2018

Dit jaar zijn we na de eerste succesvolle editie weer terug met de Green Barn Christmas Farm. Jong en oud kan hier fun, food en farm in kerstsferen beleven. Naast al het shop-plezier kan er een heerlijk hapje gegeten worden en zijn er verschillende activiteiten.

Green Barn Christmas Farm

Op de overdekte Christmas Farm nemen we jullie mee in het boerenleven tijdens de winter. In de sfeervolle Farmersschuur vind je een groot aanbod aan kerstdecoratie. Natuurlijk is er ook veel groen te vinden en kunt u hier uw kerstboom voordelig scoren!

Even genoeg van het winkelen? Ga met de kids een rondje schaatsen op de kunstijsbaan en geniet van lekker eten en een warme chocomel met slagroom. Natuurlijk zijn ook de aparte farmdieren tijdens de Christmas Farm weer aanwezig voor leuke fotomomenten. Volg ons via Facebook– en Instagram om van alles op de hoogte te blijven.

Farmers’ Market

Van 4 november t/m 16 december is er iedere zondag een Farmers’ Market geïnspireerd op het boerenleven. De openingstijden zijn van 10:00-17:00 uur. Met iedere zondag andere activiteiten en optredens. Benieuwd welke verrassende en leuke bedrijven dit jaar aanwezig zullen zijn? Bekijk dan het programma

Green Barn Restaurant

Uiteraard is ook het Green Barn restaurant uitgerust met de mooiste kerstversiering voor het echte gezellige kerstgevoel. En wat is kerst zonder een goed gevulde buik? Houd de website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van alles wat we in ons restaurant zullen organiseren.