barnie mascotte green barn

Kom ook naar de Green Barn

Hoi! Ik ben Boer Barnie en ik woon in de Green Barn. Wist je dat je hier heel veel plezier kunt maken? Kijk maar eens rond op mijn boerderij! In de speeltuin staan verschillende speeltoestellen. Probeer ze allemaal uit! In de dierenweide lopen een heleboel dieren. Je kunt ze zelfs aaien! In de groente- en de kruidentuintjes groeien allerlei lekkere spullen, zo in de grond of aan de boom of struik!

Lekker spelen

In de speelweide kun je heel fijn spelen. Klauter op het springkussen, leef je uit op de schommel en roetsj van de glijbaan. Je mag gerust elke dag langskomen als je wilt! Je ouders of je opa en oma kunnen lekker even uitrusten op het zelfbedieningsterras. Dan kunnen ze meteen een oogje in het zeil houden.

Ontmoet onze dieren

Op mijn boerderij vind je onder andere kippen en konijnen. In de dierenweide staan nog een paar heel bijzondere dieren. Er wonen alpaca’s, een soort lama’s, en wallaby’s, een soort kangoeroes. Zulke mooie beesten vind je niet op zomaar iedere boerderij! Je mag ze gerust aaien. Denk je wel aan de regels?